Logo firme

Auto Kuća RIPAZHA

Naši dobavljači su poznate i pozicionirane lizing kompanije iz Europske Unije. Automobili koje prodajemo su sa minimum EUR4 standardom i sa limitiranim brojem pređenih kilometara. Automobili su od prvog vlasnika, redovno servisirani i u izvanrednom stanju. Nijedan automobil koji prodajemo nije kupljen havarisan što dokazuju dostupne slike iz inostranstva prije uvoza. Našim kupcima dajemo garanciju za legalnost, ispravnost i pređene kilometre.

Naše stručno i ljubazno osoblje će vam pružiti sve potrebne informacije u vezi sa tehničkim detaljima, raspoloživom dodatnom opremom kao i uslovima i načinima plaćanja. Posebnu pažnju posvećujemo konačnom kvalitetu automobila koji isporučujemo kupcu. Obezbjeđujemo uslove za potpuni uvid u stanje vozila pre kupovine kao i mogućnost pregleda u ovlaštenim servisima.

Predvidjeli smo različite opcije plaćanja: gotovinski, karticama, virmanski, kao i putem kredita i lizinga po veoma jednostavnoj proceduri u saradnji sa svim bankama i lizing kućama koje nas u ovom poslu prate.

Naš tehnički pregled nudi mogućnost uplate svih taksi i prikupljanja potrebne dokumentacije za registraciju vozila u bilo kom registarskom području. Izdajemo probne tablice za prijevoz vozila do odredišta. Naš servis pruža kvalitetne i povoljne usluge servisa za sve marke i tipove vozila uz prateće garancije.

Kontaktirajte nas – unaprijed se radujemo zajedničkoj saradnji. Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!